26 Şubat 2010 Cuma

BAHARIN GELİŞİ...

Baharın nazlı nazlı yüzünü gösterdiği , bahar renklerinin vitrinleri yavaş yavaş renklendirmeye başladığı şu günlerde özellikle biz bayanlar bu sezon hangi renkler moda, hangi renkleri nasıl kullanırız diye düşünmeye başladık bile...Sezonun favori renkleri somonlar, tatlı şeftaliler, uçuk pembeler, turkuaz mavileri, su yeşilleri benim de favorim oldu tabii ki. Renk renk t-shirtler, uzun hırkalar, gösterişli aksesuarlarla kombin yapıldığında nasıl şık oluyor ve en önemlisi ne kadar da rahat oluyor, öyle değil mi?
Hırkaları, t-shirtleri aldık tamam ama aksesuar konusunda devreye ister istemez giriyorum müsaadenizle... Gül şeklinde mercan kolye-küpe takımlar, renk renk bilezikler, firuze takılar, deri detaylı uzun kolyeler vs.... Bir kaç öneri sunmak istiyorum.


                                                                                                                                                                        Bir kaç küçük seçeneği paylaşmak istedim.... Baharın tadı temiz hava da dolaşarak, sevdiklerimizle güneşli havalarda kahve içerek, sohbet ederek çıkar öyle değil mi? Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane ... boşuna söylenmemiş.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder